Flaskpost från Sanna

Sanna greppar rodret och tänkte plita ned några små rader på denna mer eller mindre genomtänkta blogg. Lajvnorr är för litet för all den pepp och information som eventuellt kan tänkas att finnas, därav att vi skapade denna oas i blogghavet. Detta tillhåll som kan funka som tidsfördriv när man har annat att göra eller helt enkelt vill veta mer.

Det finns skadade människor i denna värld, människor som känner en sådan inspiration att 24 meter skabbigt tyg från Ohlssons tyger inhandlas redan den dag lajvet börjar gro i hjärtat. Dessa skadade själar och tillika arrangörer för Den Skeva Plankan kommer att försöka göra allt för att styra vindarna åt rätt håll(dvs vårt)

Här kommer saker att läggas upp när vi känner att vi är peppade(med andra ord när vi sitter vid datorn själva) Inspirationsbilder och tips på hemsidor, om vi hittar annat som vi tycker passar, samt all info som kommer, när den kommer.

Info som kommer när den kommer, flummigt sagt för att säga att när vi får nyheter som påverkar lajvet så syns det här. Det kan löna sig att hålla utkik här med andra ord, för vem vet vad orkanvindarna kan avslöja när det rycker i stortån?

Ay!
/ Sanna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0