Gästflaskpost från Kvartersmäster!

Gästflaskpost från kvartersmäster Peter

Ohoj buckanjärer, korsarer, smugglare, filibustiärer, kapare och pirater! Jag har erbjudit mig att vara piratkonsult för plankans blivande slödder och pack. Två bra sidor att först kika på är piratreenactmentsällskapet Gentlemen of Fortune på http://www.gentlemenoffortune.com/ och piratforumet Pyracy pub på http://pyracy.com/ där kan jag särskilt rekommendera trådarna under Captain Twill.

För uppladdning rekommenderar jag varmt Bilgemuncky radio http://www.bilgemunky.com/radio/ en amerikansk nörd som varje vecka sedan år tillbaka spelar piratmusik av alla genrer. Jag passar också på att göra smygreklam för mitt band Ye Banished Privateers (som ska göra vårt yttersta för att försöka komma och spela, även om det var en för oss olämplig dag). Se vår facebookgrupp Ye Banished Privateers för bilder och livevideo eller vår Myspace för lite liveinspelade låtar http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=400775903

Bra piratlitteratur finns en del och om någon önskat titlar kan jag vaska fram sådana. En av de bästa, Marcus Redikers Pirater finns i svensk översättning på stadsbiblioteket och ett gäng andra närbelägna bibliotek. Har du frågor om mat och dryck, platser, historia, kläder och dylikt så är det bara att skicka en fråga via bloggens kommentarfunktion så ska jag svara efter bästa förmåga.

Kommentarer
Postat av: Ewelina

Yarr! This be pleasin to me eye! :D

2009-04-15 @ 17:26:05
URL: http://ewil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0